Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

PSD ALBA: ACL a comis numeroase nereguli în primul tur al alegerilor prezidenţiale

Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a găsit explicaţiile pentru diferenţa mare de la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

În judeţul Alba candidatul ACL Klaus Iohannis a obţinut 52,58 la sută din voturi, iar candidatul PSD Victor Ponta 27,43 procente.

Ioan Dîrzu spune că au fost 14.635 de voturi care au fost date în afara secţiei de domiciuliu, dintr-un total de 174.518 voturi exprimate.

Deputatul Călin Potor a spus o istorioară din ziua alegerilor: „Duminică mă plimbam pe la secţii cu Daniel Zdrânc şi ne-au întrebat unde e Şcoala „Vasile Goldiş”, le-am arătat unde e şcoala, apoi ne-au întrebat: „Voi tot de la Dumitrel?”. I-am întrebat: „Cât v-au dat?”, răspunsul lor: „50 de lei”… Ne-am gândit împreună cu dl Dîrzu la un amendament prin care să fie mărite pedepsele pentru votul multiplu, ca a doua oară să nu mai aibă curajul să facă treaba asta… să votezi de mai multe ori pentru 50 de lei”.

Potor spune că circa 200 de panouri ale PSD-ului au fost doborâte în Alba Iulia, fără ca nimeni să nu sesizeze poliţia sau să sune la 112, fără ca poliţiştii să găsească vreun vinovat…

„Este încă o dovadă a lucrului bine făcut. Nu pot decât să mă crucesc de un asemnea lucru bine făcut”, a concluzionat Dîrzu, care a anunţat că PSD Alba a depus contestaţii la Biroul Electoral Judeţean şi IPJ Alba.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 noiembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...