Actualitate, Stiri

Deputatul PSD Călin Potor vrea să lucreze ca medic voluntar la Spitalul Judeţean Alba

05.PotorFostul director al Spitalului Judeţean Alba, deputatul PSD de Alba Călin Potor, vrea să revină în spital ca doctor voluntar – a declarat deputatul într-o conferinţă de presă ţinută alături de preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

Potor a solicitat preşedintelui Colegiului Medicilor Alba (Gheorghe Vieru) un acord pentru a putea lucra în spital.

„Am timp în fiecare săptămână să lucrez câteva ore. Voi face şi cursuri la dr. Boilă, voi da şi examen dacă trebuie. Vreau să mă duc la Urgenţă pentru că vreau să fac un lucru pentru care sunt pregătit, vreau să-i învăţ şi pe alţii”.

Fiul lui Potor are 23 de ani şi este voluntar la Colegiul Transilvania din Cluj (instituţie privată care se ocupă de educaţia copiilor din creşă până la clasa a XII-a), sperând să rămână aici ca angajat.

„Răspunsul de la Colegiul Medicilor va veni probabil în luna aprilie şi voi putea reîncepe lucrul la Spital”, declară entuziast deputatul.

Specialitatea lui Potor este urgenţă medico-chirurgicală. „Este medic primar” – a ţinut să sublinieze şeful PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, completat imediat de Potor: „Deocamdată nu ne gândim la Primărie. Acum ne canalizăm pentru alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...