Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

DEPUTATUL PMP CLEMENT NEGRUŢ: „Voi răspunde dur, foarte dur, celor care atacă PMP-uL”

35.NegrutÎntr-un comunicat al PDL Alba deputatul Clement negruţ a fost acuzat că şi-a pierdut memoria, că este „curat, spălat şi reşapat, iese din nou la scenă deschisă şi aruncă primul piatra, încercând să căpuşeze un partid „născut prematur” (evident PMP-ul).

Replica lui Negruţ nu a întârziat foarte mult. În ultima conferinţă de presă, deputatul Clement Negruţ a declarat: „E vremea unui pol de dreapta, a unei drepte unite, care să treacă dincolo de orgolii personale ale unora – ale mele, ale altora. Cu ceva timp în urmă unii ne considerau scame, mai aproape de noi alţii ne considerau firimituri. PMP a devenit inamicul public nr. în ţară, iar eu inamicul public numărul 1 în judeţ al unor politicieni… Nu mă duc mai departe cu raţionamentul. Eu ştiu cine scrie comunicatele PDL, ştiu um scrie Mihai Babiţchi, ştiu şi alţii cum dau copy-paste şi semnează Biroul de Presă…
Sunt om politic în judeţul Alba din 1998, atunci am ieşit în prim-plan, în conferinţe de presă.
Întotdeauna când v-am spus ceva (n.a. – presei) nu m-am ascuns în spatele unei expresii: Biroul de Presă al… cum fac cei din PDL. Când am greşit am avut curajul să-mi cer scuze, dar cei din PDL nu au acest curaj.
Aş cere colegilor de pe partea dreapta a eşicherului politic să atace USL-ul, nu pe noi. Noi, PDL şi PMP, avem acelaşi punct de combat: USL.
Înţelegem că suntem mai mici şi la început de drum, aici mai putem discuta, dar nu cred că e normal să ataci un partid care tocmai se conturează…
Vreau să vă spun (n.a. – presei) că n-o să mai răspund la asemenea moduri de abordare (n.a. – tacurile venite dinsre PDL Alba) dacă sunt vizat eu. Dar o să răspund dur, chiar foare dur dacă vor continua să atace PMP-ul. Am spus-o de la început, PMP-ul este altceva, PMP-ul este partidul oamenilor foarte curajoşi. Le spun celor din PDL: noi am avut curaj (n.a. – pentru un nou proiect), voi n-aţi avut”.

Deputatul Negruţ a răspuns şi acuzaţiilor lui Ion Dumitrel din ultimele zile: „Eu îl apreciez personal pe Ion Dumitrel. Domnia sa m-a jignit, dar îl iert, pentru că e un om sufletist. El rămâne prietenul meu cât trăiesc. Nu ştiu dacă şi eu rămân prietenul lui. Dacă e bărbat vreau să spună cu nume şi prenume cine a vorbit în numele lui… Sunt can-canuri pe care noi nu le acceptăm. Eu nu mă războiesc cu PDL-ul”, a încheiat destul de conciliant Clement Negruţ.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...