Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Deputatul PMP Clement Negruţ, replici dure cu Ion Dumitrel

35.NegrutDeputatul Clement Negruţ răspunde atacurilor dure lansate de Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba.

Venit de la Cluj, unde s-a întâlnit cu Trian Băsescu, Elena Udrea şi ceilalţi parlamentari PMP, Deputatul Clement Negruţ precizează într-un comunicat de presă:

„Se spune că recunoştinţa în politică reprezintă o boală de care trebuie să te fereşti cât mai mult. Ion Dumitrel nu are de ce să se teamă – şi spun asta pentru că de la el nu mă asteptam la un altfel de discurs şi mă aşteptam să fie mai rezervat atunci când critică foşti colegi. Să spui că Elena Udrea nu a fost alături de PDL Alba este să-l mânii pe Dumnezeu. Când era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a venit în judeţul Alba pentru a-l sprijini să se dezvolte. Sunt investiţii de peste 140 de milioane de euro – atât prin Programul Operaţional Regional, cât şi din fonduri de la bugetul de stat. Sunt bani pe care judeţul nu i-a văzut niciodată până acum şi cu siguranţă nu-i va vedea în timpul guvernării USL. Pe ploaie, soare sau zăpadă, Udrea s-a zbătut ca să ajute aleşii noştri locali. Mulţi dintre ei s-au ales şi reales lăudându-se cu proiecte realizate cu ajutorul MDRT.

Eu înţeleg de unde această supărare a celor din PDL Alba faţă de emulaţia creată în jurul Mişcării Populare – trăiesc o teamă uriaşă că locuitorii judeţului s-ar putea orienta către noi pentru că facem opoziţie. Asta în timp ce conducerea PDL Alba este pe mână cu cei de la USL. Ştim şi noi că s-a făcut o intelegere pe sub masa cu USL în ideea de ajuta Judeţul Alba, dar au primit numai promisiuni, în schimb o bârfesc pe Elena Udrea care a făcut ceva pentru judeţul nostru.

Nu mă surprinde atitudinea conducerii PDL de vreme ce au susţinut sus şi tare în partid că „Băsescu arestează primarii PDL” şi au împrumutat un discurs similar cu cel al adversarilor noştri politici declaraţi, impotriva Preşedintelui.

Îmi reînoiesc chemarea la dialog şi îi rog pe foştii mei colegi să-şi definească clar poziţia faţă de USL”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...