Actualitate, Politica, Stiri

Deputatul PMP Clement Negruţ: În 2000 aveam o adeziune la PD semnată de Gheorghe Damian

Preşedintele PMP Alba încă nu este decis dacă şi unde va candida în 2012. Întrebat dacă va candida la primăria Alba Iulia, deputatul PMP de Alba Clement Negruţ a precizat: „Încă nu m-am decis: la Primăria Alba Iulia sau la Consiliul Judeţean Alba. Când voi decide, vă voi anunţa, dar în momentul când am decis, nu mă mai răzgândi”.

Negruţ a răspuns la întrebarea dacă nu ar fi tentat să candideze la Primăria comunei Ciugud, împotriva lui Gheorghe Damian, PSD: „Nu candidez la Ciugud. Eu privesc doar în sus: dacă mă decid să candidez, candidez la Primăria Alba Iulia sau la Consiliul Judeţean Alba”.

Negruţ a amintit o întâmplare din urmă cu 15 ani: „În 2000 dl Damian a intrat în turul 2 cu ajutorul voturilor PD. Noi aveam atunci peste 300 de voturi. Dl Damian candida independent împotriva primarului PNL, dna Magda. L-am ajutat în ideea că va veni la noi. Îmi aduc aminte că erau Zilele Pădurii, iar dl Damian planta un copac împreună cu dl Ioan Rus. Dl Damian spunea: „Acum îngropăm PD-ul”. E greu de crezut că va veni la PMP, dar în politică niciodată nu e bine să spui niciodată… În rest am doar cuvinte de laudă la dresa lui Damian, e un primar bun!”.

„Atunci aveam o adeziune semnată de dl Damian să vină la PD”, mai spune deputatul Negruţ. Până la urmă Gheorghe Damian a ales PSD-ul, fiind primar ales şi reales.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...