Actualitate, Politica, Stiri

Deputatul PMP Clement Negruţ despre PSD-istul Ioan Dîrzu: „Ar trebui să-i fie puţin ruşine!”

Într-o conferinţă de presă, deputatul PMP de Alba Clement Negruţ i-a dat o replică tăioasă deputatului Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, după ultimele declaraţii făcute de acesta din urmă.

„Ioan Dîrzu a spus că „în noiembrie vom scăpa de Traian Băsescu şi de cei care gândesc ca Băsescu”. Eu îi atrag atenţia că nu va scăpa de mine, iar eu gândesc ca Traian Băsescu. Când un parlamentar declară aşa ceva ar trebui să-i fie puţin ruşine. Nu poţi să vorbeşti aşa după ce au murit oamenii în decembrie 1989 pentru libertatea de exprimare şi de opinie… Având în vedere trecutul PSD – faptul că se trage din PCR – eu îl înţeleg pe Ioan Dîrzu”, a declarat Clement Negruţ.

Întrebat dacă se gândeşte şi la acţiuni fizice ale Guvernului PSD împotriva celor care gândesc ca Băsescu, Clement Negruţ a spus: „Nu-i exclus!”

La întrebarea ziariştilor dacă ar putea fi prieten cu deputatul PSD Ioan Dîrzu, Negruţ a fost la fel de tranşant: „Pot fi prieten cu dumneavoastră, cu ziaristul X sau Z, dar nu pot fi prieten cu deputatul Ioan Dîrzu. Sigur, putem colabora în Parlament în sprijinul judeţului Alba, dar nu putem fi prieteni”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...