Actualitate, Politica, Stiri

DEPUTATUL LIBERAL DAN CORIOLAN SIMEDRU: „PSD-ul şi minusculii săi aliaţi pregătesc fraudarea alegerilor”

Marţi, 20 mai, într-o conferinţă de presă deputatul PNL de Alba Dan Coriolan Simedru a făcut acuzaţii grave la adresa partidului de guvernământ (PSD), dar şi vizavi de activitatea politică a prefectului şi a subprefectului de Alba.

Dan Coriolan Simedru a declarat: „PSD-ul şi minusculii săi aliaţi de guvernare pregătesc fraudarea alegerilor (n.a. – europarlamentare). Îi avertizez pe cei doi mari funcţionari publici în devenire să nu mai participe la campania electorală, să respecte legea în vigoare – şi nu legea pe care doreşte să o impună dl Dragnea. Prin noua lege dl Dragnea doreşte ca prefectul şi subprefectul să redevină oameni politici. Legea lui Dragnea este o fumigenă, o cacialma, la fel ca legea descentralizării, la fel ca Legea Reorganizării Administrativ Teritoriale. Dl Dragnea vrea să ne arate că e continuatorul lui Petre Ispirescu şi vrea să ne adoarmă cu asemenea poveşti”.

Deputatul spune că va face o intervenţie în Parlament dacă prefectul se mai implică în campania electorală: „Dacă prefectul şi subprefectul de Alba vor continua să încalce legea, voi cere în Parlament luarea unor măsuri”.

Prefectul de Alba – Gheorghe Feneşer – este un fost lider marcant al Partidului Conservator Alba, în timp ce subprefectul Cornel Murg înainte de funcţia publică a fost un important membru al PSD Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...