Politica, Stirea Zilei

DAN CORIOLAN SIMEDRU: „Plecările din PNL ţin de aceeaşi dorinţă pe care o are câinele de a sta pe lângă măcelărie”

Simedru 2Întrebat de plecarea deputatului Călin Potor de la PNL la PSD, liberalul Dan Coriolan Simedru a spus răspicat: „Nu comentez, dar Călin Potor nu a fost exclus din PNL, aşa cum s-a scris prin presă. Legea actuală permite celor care doresc să treacă la un alt partid fără a afi exclus înainte. Prin adeziunea la alt partid, parlamentarul se auto-exclude”.

Deputatul Simedru spune că de-a lungul timpului adevăraţii liberali au stat la matcă: „În ciuda încercărilor de rupere a bucăţi din PNL de către Ion Iliescu, în ciuda altor încercări, apariţia PLD-ului, Partidul Naţional Liberal a rezistat în politica românească”.

„Dacă Guvernul Ponta nu adoptă măsuri care stopează traseismul politic, dacă nu dispare amnistia şi dacă nu dispar modificările aduse codului penal, noi, liberalii, vom vota împotriva Guvernului”, a mai spus deputatul liberal.

Simedru încearcă să explice racolările de membrii PNL din ultimele luni: „Eu vă spun că aceia care pleacă din PNL nu pleacă din convingeri politice, nu pleacă că sunt supăraţi pe PNL. Plecările ţin de acelaşi lucru care îl fac pe câine să stea lângă măcelărie, iar pe şobolani lângă siloz…”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...