Pamflet, Stiri

Deputatul George Comşa. Din burlac în puţ

Deputatul Cornel George Comşa a pus capăt burlăciei – scriu mare ziarele de Alba. Să nu ne bucurăm de nimeni care cade în jugul căsniciei, dar îi transmitem şi noi, nu casă de piatră, ci Casă de Lemn, ecologică, utilă, dar modernă, cu copaci, fără pavele şi betoane cum au toţi proştii cu bani.

În fine, aşteptăm să vedem când tânărul deputat va pune capăt burlăciei politice şi-şi va găsi un partid ca lumea, pe măsura ambiţiilor sale politice. Ştim că din 2 martie 2014 deputatul Cornel George Comşa este liber de obligaţii politice, a plecat din Partidul Poporului Dan Diaconescu, partid care începuse să arate ca o casă părăsită. Mai bine de jumătate din parlamentarii PP-DD au părăsit în doi ani de zile formaţiunea care i-a dus în Parlament. PP-DD-ştii au fost transferaţi de partidul-vidanjă, UNPR, cel care asigură majoritatea Guvernului Ponta.

Multă lume se întreabă, şi pe bună dreptate, spre ce partid va merge tânărul şi ambiţiosul deputat de Alba Cornel George Comşa. La PSD e greu: a venit şi Potor (trecut pe la PDL şi PNL). Acum e cam plin, mai ales după ce au câştigat alegerile europarlamentare. Singurul loc bun unde ar fi spaţiu politic, pentru viitor, este noul partid pe care îl fac liberalii şi democrat-liberalii. Dar şi aici sunt cam mulţi doritori pentru puţine candidaturi în judeţul Alba…

UNPR-ul (care vidanjează toţi traseiştii spre PSD) este un partid sortit eşecului. Va dispărea atunci când PSD-ul nu va mai avea de unde atrage trădători.

Aşa că ar rămâne PMP-ul lui Negruţ, un partid rămas şi el burlac, pentru că nimeni nu vrea să-l primească la nunta Dreptei Unite.

Tânărul şi naivul Comşa a spus că-şi face partid nou-nouţ. Deşi se numeşte (sau se va numi) Partidul Nostru, partidul lui Comşa n-are nici o şansă în România lor, România de astăzi, când lucrurile se adună, se polarizează în interesul lor, al partidelor mari şi al grupurilor de interese foarte mari.
Deşi părea o speranţă a politicii de Alba, tânărul Comşa rămâne să joace şi pe viitor în campionatul speranţe.

Acest text este un PAMFLET şi trebuie considerat ca atare…

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...