Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

Deputatul de Alba Clement Negruţ nu vrea funcţia de preşedinte a Partidului Mişcarea Populară

35.NegrutCongresul Partidului Mişcarea Populară va avea loc în data de 15 martie 2014, dar Negruţ nu vizează cea mai importantă funcţie din partid. Nici Elena Udrea, conform lui Negruţ.

„La sfârşitul lunii martie vreau să aduc Consiliul Director al PMP la Alba Iulia (în ultimul weekend din martie: 28-30 martie). În 15 martie va avea loc congresul PMP. Voi aduce toţi liderii PMP”, a mai promis Negruţ.

Negruţ a explicat că Elena Udrea şi-a exprimat opţiunea de a nu candida pentru şefia PMP-ului. Nici Negruţ nu are astfel de ambiţii…

Deputatul Negruţ a laudat colaborarea politică avută cu Elena Udrea, favorita preşedintelui Traian Băsescu: „Elena Udrea este cel mai serios om politic pe care l-am cunoscut, şi vă asigur că am cunoscut o grămadă”.

În ceea ce priveşte unificarea dreptei, deputatul Clement Negruţ a precizat: „Noi ne opunem PSD-ului, această hidră neo-comunistă. Dacă PSD pune mâna şi pe preşedinţie având şi guvernul adio democraţie în România. Victor Ponta va candida din partea PSD-ului. Probabil va candida şi Crin Antonescu, dar nu ca şi candidat al USL-ului. De ce credeţi că a ieşit dosarul de securitate al lui Crin tocmai acum? Scos evident de PSD… Nu putem spune că suntem singuri pe lume, dar e greu să ne punem toţi la aceeaşi masă: Partidul Mişcarea Populară, Partidul Forţa Civică, Noua Republică, liberalii… din Iniţiativa Liberală (format de liberalul Andrei Chiliman şi PNŢCD-ul lui Aurelian Pavelescu)”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...