Politica, Stirea Zilei, Stiri

Deputatul DAN SIMEDRU: „Nu vorbesc de persoanele de pe centură…”

„Aceea ordonanţă toxică îşi face efectele”, a declarat deputatul PNL de Alba Dan Simedru într-o conferinţă de presă referitor la ordonanţa Guvernului Ponta prin care primarii pot să treacă de la un partid la altul fără a-şi pierde fotoliul.

Întrebat de plecarea a doi primari liberali (Ioan Călin Andreş din Cîmpeni şi Marin Vasile Jurj din Arieşeni) la PSD, Dan Simedru a spus supărat: „Mie nu mi-a plăcut să vorbesc de persoanele aflate pe centură. Pe centura Bucureştiului, pe centura din Alba Iulia sau pe centura politicii… Eu nu vreau să mai comentez. Vă spun doar atât: Pierdut colegi. Îi declar nuli!”

Despre plecare primarului din Arieşeni, deputatul Dan Simedru a comentat: „Dl. Jurj mi-a reproşat că atunci când am fost prefect i-am întors o hotărâre de Consiliu Local prin care se acorda 10 metri cubi de lemn unei persoane căruia i-a murit o… cabalină. Asta mi-a reproşat dl. Jurj”.

Deputatul liberal a mai declarat: „Eu vă spun că dacă noi am vrea să facem racolări am putea face. Dar nu avem de unde să luăm. PSD-ul are doar 10 primari…”.

În acest moment PNL Alba mai are doar 19 primari: Aiud, Baia de Arieş, Cugir, Bistra, Blandiana, Bucerdea Grânoasă, Cricău, Daia Română, Galda de Jos, Întregalde, Livezile, Poşaga, Săliştea, Scărişoara, Sâncel, Şpring, Şugag, Vadu Moţilor, Vinţu de Jos.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 octombrie 2014

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “Deputatul DAN SIMEDRU: „Nu vorbesc de persoanele de pe centură…””

  1. Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat

    imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e

    joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti!

    Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem

    detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email:afacere.com@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...