Actualitate, Politica, Stiri

Deputatul Clement Negruţ se mai gândeşte dacă va candida la şefia PMP-ului

Într-o conferinţă de presă, deputatul de Alba Clement Negruţ, actual secretar general al Partidului Mişcarea Populară, a fost întrebat dacă va candida la şefia partidului, iar răspunsul a fost neclar: „Mă mai gândesc. În primul rând vreau să-mi îndeplinesc obligaţiile de secretar general, să mă ocup de alegerile din partid”.

În ceea ce priveşte venirea lui Traian Băsescu în PMP, Clement Negruţ a declarat: „Va veni când va considera oportun. Eu am generat multe discuţii înainte de alegeri când am spus că preşedintele Băsescu nu va veni imediat în partid… Uitaţi-vă că Traian Băsescu urcă încet-încet spre 30 la sută (n.a. – în încrederea publicului). Ce pot să vă spun este că Traian Băsescu are biroul în sediul PMP Bucureşti. Cel mai probabil se va înscrie în fundaţie (n.a. – Partidul Mişcarea Populară)… Eu îl cunosc foarte bine pe preşedintele Băsescu: este foarte chibzuit. Noi vrem să pregătim partidul pentru Traian Băsescu, nu să se pregătească Traian Băsescu pentru partid”.

În contextul în care Elena Udrea a anunţat că nu va candida la alegerile pentru preşedinţia PMP-ului, iar Băsescu nu a intrat încă în PMP, numele lui Negruţ pare destul de serios în lupta funcţia de preşedinte al PMP.

Congresul pentru alegerea noii conduceri a PMP-ului a fost devansat din 21 martie în ziua de 8 februarie 2015.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...