Actualitate, Politica, Stiri

Dep. CLEMENT NEGRUŢ: „Vreau să-l văd pe Florin Roman braţ la braţ cu Mircea Hava prin Cetate”

35.NegrutDeputatul Clement Negruţ, preşedintele PMP Alba, acuză realizarea unei alianţe între PNL şi PDL în vederea alegerilor din acest an.

Într-o conferinţă de presă deputatul Clement Negruţ a declarat: „Am auzit că s-a constituit un pact de neagresiune între PNL ŞI PDL, ca un pas spre fuziune. Asta e intenţia PDL Blaga de a se vărsa în PNL, având în vedere latura liberală din PDL cu Stolojan şi Stoica. Am auzit că la Alba Iulia a fost o întâlnire de taină între liberali şi democraţi. Vor să facă un pact de agresiune. Împotriva cui?”

Mesajul lui Negruţ către simpatizanţii lui Traian Băsescu: „Vreau să le transmit un mesaj celor care sunt alături de Traian Băsescu în PDL. Reamintesc mesajul lui Traian Băsescu: Cei care sunt alături de Traian Băsescu sunt în PMP, nu în PDL sau PNL. Cei care doresc să facă unirea Dreptei fără Traian Băsescu se plasează în PNL, acel partid care a dat lovitura de stat, care l-a suspendat pe Traian Băsescu, cei care sunt autori ai ceea ce s-a numit Marţea Neagră”.

Negruţ a încheiat cu o dorinţă personală: „Chiar vreau să-l văd pe Florin Roman plimbându-se braţ la braţ cu Mircea Hava”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...