Actualitate, Diverse, Stirea Zilei

Declaraţie de dragoste facuta prin intermediul unui fotograf.

Cuvintele scrise de un bărbat căsătorit, prin care încearcă să-i explice unui fotograf de ce nu apreciază pozele sexy pe care i le-a făcut nevestei sale, s-au transformat într-una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste pe care un bărbat i-o poate face femeii iubite.

Fotograf : „Mi-a spus că vrea să-i scot în Photoshop toată celulita, toate vergeturile, toată grăsimea şi toate ridurile pentru că vrea ca, măcar o dată, să se simtă splendidă. Am făcut exact cum mi-a spus. Am petrecut o oră şi jumătate împreună selectând din foarte multe multe ipostaze. M-am dus acasă şi am făcut să dispară fiecare vergetură, am netezit cea mai mică urmă de celulită, am şters ridurile. Am transformat-o într-o reprezentare a ceea ce fiecare femeie îşi doreşte să fie“, a postat fotografa pe Facebook.

La trei zile după ce soţul şi-a primit cadoul, am a deschis mailul în care acesta îmi scria că nu este supărat, dar că dorea să ma gândeasc la rândurile scrise de el:

Îţi scriu pentru că am primit recent un album cu poze în care apare soţia mea. Nu vreau să crezi că sunt supărat. Sunt împreună cu soţia mea de când aveam 18 ani, avem 2 copii împreună. Am trecut prin multe momente frumoase şi prin multe clipe grele de-a lungul timpului, şi ştiu că nevasta mea a făcut pozele astea ca să mai condimenteze puţin relaţia noastră. Uneori se plânge că nu o mai găsesc atrăgătoare, îmi spune că nu m-ar învinovăţi dacă mi-aş găsi o femeie mai tânără. Când am deschis albumul, mi-a stat inima. Pozele astea, cu toate că sunt frumoase şi eşti un fotograf talentat, nu o înfăţişează pe soţia mea. Ai făcut să dispară toate imperfecţiunile ei. Şi cu toate că sunt convins că ea ţi-a cerut să faci asta, ai răpit tot ceea ce face parte din viaţa noastră. Când i-ai şters urmele lăsate de cele două sarcini, ai furat poveştile copiilor mei. Când i-ai şters ridurile, ai şters două decenii cu râsetele şi grijile noastre. Când i-ai îndepărtat celulita, ai îndepărtat şi pasiunea ei de a găti tot felul de bunătăţi pe care le-am savurat împreună de-a lungul anilor. Nu-ţi spun toate astea ca să te fac să te simţi îngrozitor. Tu îţi faci meseria, înţeleg asta. Îţi scriu, de fapt, ca să-ţi mulţumesc. Văzând pozele am realizat că, într-adevăr, nu-i spun soţiei suficient de des cât de mult o iubesc şi că o ador exact aşa cum este. Aude asta foarte rar, aşa că ea chiar a crezut că aceste fotografii retuşate reprezintă modul în care mi-aş dori să arate, că de aşa ceva am nevoie. Trebuie să mă port mai bine, iar pentru restul vieţii mele am să o apreciez tocmai pentru imperfecţiunile ei. Mulţumesc pentru că mi-ai adus aminte.

– See more at: http://www.stiri100.ro/declaratie-de-dragoste-facuta-prin-intermediul-unui-fotograf-004966#sthash.AmEawzEM.dpuf

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 octombrie 2015

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...