Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

DE ZIUA POLIŢIEI. Comisarul Traian Berbeceanu, cel mai respectat poliţist la Alba Iulia

02.Poliţistul anului 2007, arestat în octombrie 2013 în urma unui dosar fabricat, comisarul Traian Berbeceanu are încă foarte mulţi prieteni la Alba Iulia, în poliţie.

Fostul şef al BCCO Alba a primit un mesaj foarte frumos de Ziua Poliţiei Române la Alba iulia: câţiva foşti colegi au îmbrăcat tricouri cu chipul comisarului Berbeceanu pe care era scris: „Integritate, Curaj, Respect” – motto-ul Poliţiei Române, având tricolorul în prim-plan.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba până în octombrie 2013 când a fost demis în urma unui dosar fabricat (dup[ cum susţine DNA-ul) de procurorul Ioan Mureşan – şeful DIICOT Alba, poliţistul Alin Muntean şi Nicolae Gean – fost procuror DIICOT Alba, actualmente procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba Iulia.

Traian Berbeceanu a fost eliberat în 26 noiembrie 2013, după o lună de încarcerare, dar nu a revenit la şefia BCCO Alba. În acest moment lucrează în cadrul Departamentului de Logistică al IPJ Hunedoara.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...