Diverse

De unde putem achizitiona electrice auto si de ce ne sunt atat de necesare astazi?

autolux.ro

Autovehiculele reprezinta astazi mai mult decat un simplu mijloc de transport confortabil si mereu la dispozitia noastra. Masinile au devenit un strict necesar pentru omul modern care este mereu pus pe fuga si pentru care timpul a devenit unul dintre cei mai aprigi dusmani. Pentru multi dintre soferi insa, masinile au devenit niste obiecte cu suflet avand in vedere ca acestia apeleaza la servicii de tuning pentru a le schimba aspectele interioare si exterioare sau pentru a le imbunatati diverse performante. In acelasi timp, electricele auto au devenit la randul lor stricte necesare pentru ori autovehicul avand in vedere ca acestea pot spori siguranta autovehiculului, precum pot totodata sa aduca si un plus de estetica.

Electricele auto alcatuiesc astazi o mare categorie, mai ales in cadrul magazinelor online de profil. Unul dintre cele mai renumite magazine online care comercializeaza electrice auto este Autolux.ro . Iata insa cateva motive pentru care electricele auto joaca un rol atat de important pentru astazi, mai ales atunci cand vorbim despre autovehicule moderne. Iata astfel cateva idei de electrice auto cu care trebuie sa iti dotezi autovehiculul.

Intalatiile xenon.

Daca detii un autovehicul mai modern si acesta nu este prevazut cu instalatii xenon, atunci cu siguranta aceasta reprezinta una dintre achizitiile prioritare pe care le poti face pentru autovehiculul tau. Avantajul unui kit xenon este dat de faptul ca ofera o lumina mult mai alba si mai clara, lucru care se traduce printr-o vizibilitate mult mai buna pe timpul noptii. Mai mult decat atat, xenon-ul mai are un avantaj important si anume faptul ca are un consum de energie mult mai mic. Lumina produsa de halogen este mult mai slaba si are un consum de energie mult mai ridicat spre deosebire de xenon.

Alarma auto.

Majoritatea autovehiculelor noi vin dotate cu un sistem de alarma care este fara indoiala extrem de util in ceea ce priveste siguranta masinii. Un sistem de alarma auto poate fi foarte usor integrat cu cheia masinii, astfel ca alarma se va arma de fiecare data cand vom inchide autovehiculul.

Senzori de parcare.

O alta achizitie importanta in ceea ce priveste electricele auto sunt senzorii de parcare. Chiar daca acestia nu sunt esential, mai ales in cazul soferilor profesionisti, acestia se pot dovedi de un real ajutor atunci cand parcarea este plina si sunt necesare manavre mai dificile. Acestia ne vor atentiona in timp util, de fiecare data cand ne vom apropia periculos de un obstacol si vor emite o alarma in acest sens.

Luminile ambientale.

Luminile ambientale fac parte din electricelor auto pentru tuning si acestea au ca si scop principal schimbarea imaginii interioare a autovehiculului. Acestea pot fi amplasate oriunde in interiorul autovehiculului si vor contribui simultan si la sporirea gradului de confort pe care il vom resimti.

www.autolux.ro  este unul dintre cele mai bine cotate magazine online care comercializeaza piese auto, electrice auto, precum si piese pentru tuning auto la cele mai avantajoase preturi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 mai 2017

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...