RADIO ALBA
Actualitate

De Sfântul Nicoale se deschide Parcul de Sărbători la Alba Iulia

patinoar-site-300x182Vineri la Alba Iulia, chiar de Moș Nicolae albaiulienilor le-a fost pregătită o surpriză.În Piaţa Cetăţii se deschide mult aşteptatul Parc de Sărbători. Căsuţe desprinse parcă din cărţile cu poveşti, cu bunătăţi tradiţionale şi cadouri de Crăciun, brad cu mii de luminiţe, patinoar, scenă în aer liber pentru spectacole şi Căsuţa lui Moş Crăciun, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru albaiulieni.
În Piața cetății vor fi amplasate mai multe căsuţe din lemn pentru produse alimentare şi de artizanat specifice sărbătorilor de iarnă dar şi noi podoabe decorative faţă de anul trecut.
Din peisaj nu va lipsi căsuţa lui Moş Crăciun, un brad înalt de 16 metri şi o scenă în aer liber unde se vor desfăşura în permanenţă spectacole. Totodată, în incinta acestui parc va fi amenajat patinoarul artificial demontabil – foarte apreciat anul trecut de amatorii sporturilor de iarnă în aer liber. Patinoarul va avea o suprafaţă de 600 mp, o cabană de lemn cu rol de casă de bilete, garderobă şi centru de închiriere patine către public şi va fi dotat cu instalaţie de sonorizare. Biletul de intrare va fi 10 lei. Tot 10 lei vor plăti şi cei care doresc să închirieze una dintre cele 200 perechi de patine puse la dispoziţie.
Albaiulienii se vor putea bucura de toate acestea, până pe 15 ianuarie.

Distribuie Acum

3 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...