Locale, Sanatate, Social, Stiri, Stiri Blaj

De marți, 15 septembrie, la Blaj vor fi distribuite măști de protecție pentru persoanele defavorizate

Începând de marți, 15 septembrie, Primăria Blaj va distribui măștile de protecție pentru persoanele defavorizate din municipiu. Vor fi distribuite 102.300 de măști de protecție unui număr de 2.046 de persoane, fiecare dintre acestea urmând să primească câte 50 de măști.

Distribuirea măștilor de protecție pentru categoriile defavorizate ale populației se face în perioada 15-17 septembrie, între orele 08:00 – 16:00, la sediul Serviciului de Asistenșă Socială Blaj, din strada Câmpul Libertății, nr 1A, pentru următoarele categorii de beneficiari:

– persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social;

– persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;

– persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din indemnizatiile prevăzute în Legea nr. 448/2006;

– pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei (800 lei pentru luna septembrie) inclusiv.

Ridicarea personală (sau de către reprezentantul legal în cazul persoanelor cu handicap grav) a măștilor de protecție se face în baza prezentării actului de identitate valabil, în original, însoțit de dovada încadrării în categoria de beneficiari (ex. certificat de încadrare în grad de handicap, cupon de pensie).

Vă asigurăm că vom respecta măsura distanțării sociale și toate normele de protecție individuale (mască, mănuși, dezinfectanți), aspecte pe care vă rugăm sa le respectați și dumneavoastră.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 septembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...