Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri

De la 1 mai, măștile de protecție vor fi obligatorii în locurile publice închise și în mijloacele de transport public din Cugir!

Începând din data de 1 Mai, la Cugir este obligatorie purtarea măștii de protecție în locurile publice închise și în mijloacele de transport public. Decizia a fost luată  de către  Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cugir (CLSU), întrunit în ședință extraordinară în data de 29.04.2020.

Potrivit Hotărârii Nr. 9 adoptată de către CLSU Cugir,  pe teritoriul administrativ al orașului Cugir se instituie obligativitatea persoanelor de a-și acoperi fața (nas, gură ) cu mască sanitară de protecție  sau mască improvizată sau alte materiale de protecție ( eșarfă, batic ), de unică folosință sau reutilizabilă în mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor publice sau private în care se desfășoară activități sociale, comerciale, de prestări servicii sau relații cu publicul.

Agenții economici de pe raza UAT Cugir cu activități industriale de producție își vor adopta propriile măsuri de reducere a riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pentru spațiile propri de birouri și/sau hale industriale unde își desfășoară activitatea .

Purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închide și în mijloacele de transport public va fi obligatorie  până la sfârșitul Stării de Urgență și este o măsură prin care se urmărește reducerea riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pe teritoriul administrativ al orașului Cugir.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 aprilie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...