Diverse

De ce sa alegi o locuinta in ansamblul rezidential Atmosphere-Residence?

Alegerea unei locuinte reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante alegeri pe care le facem de-a lungul vietii, moment in care fiecare proprietar in parte devine extrem de selectiv. Trebuie sa admitem ca piata imobiliara este extrem de dinamica astazi si avem posibilitati multiple atunci cand vine vorba despre gasirea unei locuinte, insa aceasta diversitatea este tocmai aspectul care ingreuneaza gasirea unei locuinte potrivite pentru noi. In ultimii ani insa putem observa un oarecare interes tot mai accentuat pentru locuintele noi.

Ansamblurile rezidentiale reprezinta practic una dintre cele mai optime solutii pe care care le avem in momentul in care ne dorim o locuinta noua, pe gustul nostru. Un ansamblu rezidential popular din  Sebes este Atmosphere-Residence, ansamblu rezidential care pune la dispozitia clientilor sai locuinte construite la cele mai inalte standarde. Iata alte cateva avantaje pe care le aveti in momentul in care optati pentru un complex rezidential.

Ce avantaje avem daca alegem un apartament de la Atmosphere-Residence?

Avantajele unei locuinte noi sunt multiple, iar unul dintre cele mai importante cu siguranta reiese din faptul ca aceste cladiri beneficiaza de materiale de calitate in momentul in care sunt construite, aspect care automat ne garanteaza o izolare termica si fonica de exceptie. Nu de putine ori am fost pusi in situatia de a suporta costuri ridicate din pricina pierderilor de energie datorate unei instalatii vechi pe care o regasim in cladirile vechi.

Ansamblurile rezidentiale au simultan avantajul ca sunt situate in zone relativ linistite, departe de aglomeratia si zgomotul asurzitor al orasului care de cele mai multe ori sunt responsabile pentru oboseala pe care o resimtim periodic. Chiar daca multi proprietari considera acest aspect un dezavantaj avand in vedere distanta fata de centrul orasului, de cele mai multe ori ansamblurile rezidentiale va ofera acces la principalele mijloace de transprt.

Alegerea unui ansamblu rezidential este avantajoasa si din pricina faptului ca ne pune la dispozitie o serie de facilitati precum locuri de parcare suficiente pentru intreaga familie, spatii de joaca pentru copii, precum si spatii verzi in care ne putem relaxa.

Un alt avantaj pe care adesea il trecem cu vederea este acela ca avem posibilitatea de a negocia direct cu dezvoltatorul si eventual sa evitam intreg procesul birocratic in care noi eram nevoiti sa alergam de la o institutie a statului la alta pentru obtinerea unor acte.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 ianuarie 2016

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...