Actualitate, Casa si Gradina

De ce ferestrele cu geamuri termopan asudă sau transpiră?

sticlaornamentalaProblema condensării pe suprafața ferestrelor cu geamuri termopan apare din cauza decalajului mare de temperatură din exterior față de cea din interior cât și umiditatea ridicată din interiorul casei.

Pe timp de iarnă cînd afară temperatura este de -15-20 de grade, iar în încăperi este de +20 +23 de grade, apare efectul de condensare, umezeala din încăpere se așează pe cele mai reci locuri, adică pe geamuri.

Deci, cauza condensării este umiditatea ridicată.

Cum să scăpăm de condensare:

Mai întâi de toate, e nevoie să instalați ferestre cu geamuri termopan de calitate, care au un sistem de microventilare instalat atât în rama ferestrelor cât și unul ce se datorează feroneriei care permite deschiderea cercevelei la 2-3 mm de la fereastră în așa mod ca aerul din încăpere să circule.

Consultați un expert în domeniul ferestrelor pentru a primi o consultație mai profundă.

Un client informat este un client mulțumit și protejat.

Tel./Fax. 0258.830.205

SC Gamma Axial SRL din Alba Iulia a fost înfiinţată în anul 2004 ca societate cu obiect de activitate – producţia şi comercializarea tâmplăriei din PVC sau Aluminiu cu geam termopan.

Scopul principal al societăţii este menţinerea calităţii produselor pentru satisfacerea cerinţelor tuturor clienţilor noştri.

Societatea Gamma Axial situată pe str. Livezii, nr. 35G Alba Iulia, este certificată după sistemul internaţional al calităţii ISO şi are implementat marcajul CE al produselor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...