Diverse

De ce avem nevoie de o aplicatie de monitorizare a flotei de la Multifleet?

Monitorizarea prin GPS reprezinta fara indoiala una dintre cele mai eficiente metode de a putea tine sub control anumite cheltuieli care in general se datoreaza strict soferilor. De cele mai multe ori, comportamentul neadecvat al soferilor este cel care ne genereaza cele mai mari costuri pentru companie, motiv pentru care tot mai multe companii aleg astazi sa utilizeze diverse aplicatii de monitorizare prin GPS pentru a putea observa cat mai bine modul in care este livrata marfa, precum si comportamentul pe care il au soferii in ceea ce priveste autovehiculul in timpul programului de lucru.

Una dintre cele mai revolutionare aplicatii de monitorizare vehicule este www.multifleet.ro, aplicatie care a reusit sa convinga un numar impresionant de companii la nivel national de utilitatea sa. O astfel de aplicatie este un strict necesar pentru orice companie care vrea sa isi reduca substantial anumite costuri si care in general se datoreaza unor comportamente ale soferilor. Aplicatia multifleet va pune la dispozitie o serie larga de avantaje, astfel incat sa aveti posibilitatea de a stabilii cu exactitate ce anume genereaza respectivele costuri. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care ni le aduce o astfel de aplicatie.

Care sunt avantajele utilizarii aplicatiei de monitorizare gps oferita de Multifleet.ro?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii unei astfel de aplicatii se rezuma la faptul ca avem posibilitatea de a urmari indeaproape fiecare actiune pe care o face un sofer. Ne este foarte bine cunoscut faptul ca soferii obisnuiesc ca in timpul programului de lucru sa realizeze si alte activitati in interes personal, aspect care automat genereaza costuri aditionale pentru compania pe care o administram. Astfel, prin utilizarea unei aplicatii de acest gen vom avea posibilitatea de a fi alertati in timp real despre actiunile pe care le realizeaza soferul sau daca acesta se abate intr-un fel sau altul de la ruta prestabilita.

Cele mai mari cheltuieli pe care le suportam ca si companie se datoreaza in general carburantilor pe care trebuie sa ii achizitionam in mod repetat. In acest sens, aceste aplicatii au fost create in asa fel incat sa ne ofere detalii importante cu privire la cantitatea de carburant pe care soferul o achizitioneaza, precum si timpul exact in care autovehiculul sta cu motorul pornit. Aceste comportamente pot fi extem de costisitoare in timp, astfel ca o astfel de aplicatie este practic indispensabila, mai ales pentru companiile de transport.

Amenzile sunt de asemenea cheltuieli pe care tot compania le suporta. Soferii au tendinta de cele mai multe ori de a apasa pedala de acceleratie, comportament care de cele mai multe ori atrage dupa sine o serie de amenzi. Aplicatia Multifleet ne da insa posibilitatea de a fi alertati in timp real in cazul in care unul dintre soferi depaseste limita de viteza legala.

SC AUTO3P (EUROPE) ROMANIA SRL

+40 317 102 085

office@auto3p.com.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 ianuarie 2016

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...