Actualitate

De astăzi, studiourile teritoriale ale TVR se exprimă și în mediul online

tvr-noaptea-4292_45754900Site-ul TVR, tvr.ro, se transformă începând de astăzi, 14 octombrie, dintr-un site de organizație într-o colecție de site-uri care pun în valoare toate canalele TVR, inclusiv pe cele teritoriale, aducând în prim plan programele și prezentatorii TVR.

‘Obiectivul imediat pe care ni-l propunem cu această schimbare este să acordăm o atenție mult mai mare promovării conținutului produs de TVR în mediul online. În plus, pentru prima dată, studiourile teritoriale ale TVR au parte de suport virtual consistent’, declară Claudiu Săftoiu, Președintele Director General al TVR.

Pe lângă o promovare amplă a conținutului programelor TVR, scopul re-modelării tvr.ro este acela de a interconecta site-urile TVR și portalul virtual TVR+ cu platformele social media (paginile Facebook și canalele YouTube ale Televiziunii Române), pentru a crea comunități virtuale active.

‘Componentele de funcționalitate, actualitate și exclusivitate ale site-ului tvr.ro sunt importante în noua formulă și susțin demersul nostru de generare de conținut exclusiv online’, spune Dorian Stoica, Coordonatorul Serviciului Conținut Digital. Astfel, ultimele noutăți despre emisiunile și prezentatorii TVR vor fi actualizate mult mai rapid, iar materiale care nu au fost făcute publice pe TV vor putea fi văzute online.

Cel mai recent proiect al Serviciului Conținut Digital al TVR a fost site-ul enescu.tvr.ro, care a transmis live online peste 55 de concerte.

Actuala versiune a site-ului tvr.ro a fost pusă la punct de echipa care a realizat, la sfârșitul anului 2012, expozițiile dedicate Revoluției Române în cadrul unui proiect global al Institutului Cultural Google și ‘Decembrie Roșu: Revoluția Română ON AIR’, primul proiect major, exclusiv online, al TVR.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...