Actualitate, Evenimente, Stiri

De 1 iunie, copiii blăjeni sărbătoresc în Parcul Avram Iancu

Primăria Municipiului Blaj organizează pentru al treilea an consecutiv un spectacol de animație în aer liber prilejuit de Ziua Internațională a Copilului.

“ Ne-am făcut o tradiție din organizarea în spațiu public a unei sărbători pentru copiii Blajului. Nu doar numărul mare de participanți la primele ediții ne încurajează ci și dorința de a oferi celor mai mici blăjeni cat mai multe astfel de experiențe care să-i bucure”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Organizatorii le-au pregatit copiilor blăjeni o discotecă în aer liber cu DJ și dansatori, 4 ateliere pentru picturi pe față, personaje de poveste, sute de baloane, teatru pentru copii dar și surprize dulci.

Având experiența anilor trecuți la eveniment sunt așteptați să participe aproximativ o mie de copii, preșcolari și școlari.

Copiii sunt așteptați în Parcul Avram Iancu duminică începând cu ora 10.00. Cei mici vor putea participa la ateliere de creație, jocuri dinamice, probe de forță și îndemânare,  concursuri iar atmosfera va fi întregită de clovni și modelatori de baloane. Programul se va încheia în jurul orei 13.00 cu o piesă de teatru interactiv.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...