Stirea Zilei, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Date oficiale actualizate privind campania de vaccinare anti-COVID din județul Alba!

În județul Alba, campania de vaccinare anti-COVID a debutat în 4 ianuarie 2021.

Astfel, până în prezent, la nivelul județului au fost solicitate și primite 14448 de doze de vaccin. 8227 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în faza I, 3225 de persoane au fost imunizate în faza a II-a și au fost efectuate 1978 de rapeluri.

Diferența dintre numărul total de doze primite și numărul total al persoanelor imunizate reprezintă stocul de doze de vaccin ce vor fi utilizate în zilele următoare pentru imunizarea persoanelor înscrise în platformă și a beneficiarilor centrelor rezidențiale din județ, conform programărilor.


De la începutul campaniei de vaccinare și până acum la nivelul județului Alba au fost raportate doar 2 pierderi de vaccin (2 doze irosite) și, conform verificărilor, o singură persoană a fost imunizată în afara platformei.

Acest lucru s-a întâmplat la Centrul de vaccinare Aiud (faza II) unde, într-una dintre seri, la finalul programului, s-a luat decizia vaccinării unei persoane neeligibile pentru a se evita astfel irosirea dozei rămase neutilizată după ce una dintre persoanele programate nu s-a mai prezentat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 februarie 2021

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...