Actualitate, Stiri

Daniel Zdrânc, vicepreședinte PSD Alba: ”Centrul de management integrat al deșeurilor de la Galda de Jos nu va putea deveni operațional nici anul viitor”

Joi, 5 decembrie, invitatul emisiunii ”La ordinea zilei” de la radio HIT FM Alba a fost vicepreședintele PSD Alba, Daniel Zdrânc.

Cu această ocazie, social-democratulul a făcut o declarație extrem de importantă care are de-a face cu județul nostru.

”Așa cum anunțam de câțiva ani încoace, problema noastră ca județ este acel depozit de gunoi de la Galda de Jos care este neterminat. Din păcate licitația afost anulată din cauza unor probleme pe care le-am prezentat pe larg în trecut. În momentul de față ne aflăm în următoarea situație: un operator ca să poată opera acolo va trebui să treacă printr-o altă licitație, lucru care va dura probabil un an de zile sau poate chiar mai mult având în vedere experiențele anterioare. Din 2017 se încearcă desemnarea unui operator. Până acum de două ori a fost anulată licitația. În concluzie, Centrul de management integrat al deșeurilor de la Galda de Jos nu va putea deveni operațional nici anul viitor’, a declarat la Hit FM vicepreședintele PSD Alba Daniel Zdrânc.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 decembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...