Politica

Daniel Sânzâiană: Am puterea de a merge mai departe! (P)

albaalba

COMUNICAT DE PRESĂ

Dragii mei,

Fac parte, de mulți ani, din echipa Primăriei Meteș. Sunt implicat în fiecare zi în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității mele.

În ultima perioadă, însă, datorită unor evenimente nefericite, planul dezvoltării comunei Meteș s-a întrerupt, fiind cu toții direct afectați de consecința nefastă a acestei pandemii.

Ceea ce sunt sigur că și-ar dori colegul meu, Dan Cosmin Opruța, este că planurile sale pentru comuna Meteș să fie duse mai departe.

Sunt norocos să fac parte din echipa administrativă a Primăriei comunei Meteș, o echipă cu angajați foarte buni, iar rezultatele acestora se văd atât în activitatea de zi cu zi, cât şi în relaţia cu cetăţenii comunei, pentru care încercăm să găsim cele mai potrivite soluţii.

Derulăm programe în ceea ce înseamnă apă, canalizare, gaz metan, asfalt, drumuri, rigole, şcoli, parcuri, zone de recreere, turism. Investim în civilizaţie și în viitor.

Mă mândresc că sunt membru al unei echipe care face performanță la nivelul judeţului Alba, alături de primarii din comunele şi orașele învecinate. Lupt pentru ceea ce poate însemna administrația publică locală eficientă, în parteneriat cu cetățeanul, iar singura șansă pentru a continua planul de dezvoltare al comunei este din funcția de primar. Cunosc fiecare palmă de pământ din comuna Meteş și ştiu ce înseamnă lucrul bine făcut într-o primărie. Am învăţat de la cei mai buni, beneficiez de experienţa şi de sprijinul lor şi le pun în slujba comunităţii, a oamenilor cărora nu le-am înşelat niciodată aşteptările şi care ştiu că pot avea încredere în mine.

The post Daniel Sânzâiană: Am puterea de a merge mai departe! (P) appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...