Politica, Stiri Sebes

Daniel-Gheorghe RUSU:”Maternitatea Giulești, COLECTIV, Piatra Neamț… cine urmează? CUGIR, Câmpeni, Alba Iulia?”

COMUNICAT DE PRESĂ


Imaginile de la spitalul din Piatra Neamț deschid o rană adâncă, necicatrizată, care ne bântuie de atâția ani. În urmă cu 10 ani ne ardeau bebelușii la Maternitatea Giulești! Acum cinci ani ne ardeau tinerii la COLECTIV! Acum ne-au ars părinții, soțiile și bunicii la ATI Piatra Neamț!


De la prima tragedie, din 2010 câte spitale de arși s-au construit în România? 0 (zero)
De 30 de ani câte spitale au construit PNL și PSD, principalele partide care s-au aflat la guvernare alternativ? 0 (zero)
Cine anchetează cazul Piatra Neamț? Aceiași de la COLECTIV! De 5 ani nu au fost în stare să găsească vinovații, iar aceștia să putrezească după gratii. Ba încă unul dintre ei a fost reales primar în București! Dacă tot PNL sau PSD vor ieși la guvernare, nici peste 5 ani nu vom găsi vinovații de la Piatra Neamț, așa cum nici nu i-au găsit nici pe cei de la COLECTIV…
Am avut 8 manageri în ultimul an la Spitalul Județean din Piatra Neamț. PSD și PNL s-au luat la întrecere pentru a pune omul care răspunde mai prompt la comanda partidului și acum se întrec în a pasa vina de la unii la alții. Guvernul a numit un patron de pompe funebre să conducă spitalul morții.
Problema e aceeași. La Cugir și la Câmpeni funcționează alte două spitale, vechi de ani, fără toate avizele necesare… Ferească-ne Dumnezeu de o nouă tragedie…
România e condusă de sus până jos de incompetenți puși de politruci să conducă instituții. Fără concurs, fără niciun criteriu de performanță. Carnetul de partid e singurul criteriu pentru a fi șef de spital, la poliție sau la ITM. O tragedie care se poate repeta oricând și oriunde, în orice spital. Putea fi oricare dintre noi acolo, iar acei oameni n-au avut nicio șansă.
Nu ne vom vindeca până nu vom pune la punct un sistem în care să funcționeze prin performanță, condus de profesioniști. Tragediile se folosesc mereu pentru profit politic și nu e bine! Dar mai rău ne va fi dacă tăcem… Se spune că cel mai mare rău pe care îl fac oamenii buni este să tacă și să nu facă nimic…
E România lor și va fi a lor dacă îi vom lăsa! Schimbarea în bine vine de la oamenii buni și e făcută de fiecare dintre noi.
ACUM este momentul să dăm semnalul că așa nu se mai poate! Împreună vom izbândi!

Daniel-Gheorghe RUSU
Candidat AUR la Camera Deputaților

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 noiembrie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...