Actualitate, Locale, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Dăncilă, replică-acidă după atacul lui Iohannis: ‘Iată, se fac spitale în România’

Viorica Dăncilă, prezentă la recepția oficială a Spitalului din Mioveni, a lansat un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a criticat Guvernul pentru lipsa investițiilor în spitale.

„Până acum mulți ne reproșau că nu se face recepția la niciun spital, că nu facem nicio investiție în sănătate. Iată că astăzi vin la recepția acestui spital. Vreau să felicit pe dl primar și administrația locală pentru implicare. (…) Deci, iată că se fac investiții. Este o investiție la care Guvernul României a participat. Era normal să vin la această recepție. Nu aș lega totul de campania electorală. Am văzut pe alții că fiecare lucru îl conduc spre campania electorală sau spre interesul personal. Pentru mine este important că, iată, se fac spitale în România, că avem dotări foarte bune.”, a spus Dăncilă.

Ea a spus că trebuie schimbată abordarea în România și ceea ce a început un Guvern trebuie continuat și nu sistat odată cu schimbarea lui.

„Ceea ce a început un Guvern trebuie continuat”, a mai spus Dăncilă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 septembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...