Actualitate, Politica, Stirea Zilei

DAN ŞOVA: Teodor Atanasiu vă poate confirma că nu am făcut nicio ilegalitate

Senatorul Dan Şova a ţinut astăzi înainte de votul colegilor care ar putea decide arestarea sa de către DNA în acuzele ce i se aduc în dosarul de privatizare de la complexele energetice Rovinari şi Turceni.

Şova a surprins în Parlament cu discursul său unde a invocat doi martori surpriză: pe copreşedintele PNl Alina Gorghiu şi senatorul PNL de alba, Teodor Atansiu.

”O să vă spun cu toată responsabilitatea. A fost vorba de trei contracte, în 2 dintre ele Rovinariul și Turceniul erau acționate în judecată de societatea de Închidere a minelor. Riscul era atunci de a se închide Rovinariul și Turceniul și pierderea a multor mii de locuri de muncă.

Nu am participat la această acțiune, dar colegii din societatea la care eram și eu asociat au repurtat un succes care se vede și azi.

Șeful AVAS la momentul respectiv era domnul Teodor Atanasiu. Cred că domnul senator Atanasiu vă poate confirma că nimic din ce a fost acolo nu a avut vreo umbră de ilegalitate.

Electrica era prezentată de firma de avocatură a doamnei Alina Gorghiu (…) Îmi este foarte greu să cred că nu știe foarte bine că în respectiva tranzacție între Turceni și Electrica nu a fost nimic ilegal.

Mă bucur că se află în rândul senatorilor PNL domnul Teodor Atanasiu, pentru că cunoaște foarte bine situația. De asemenea, mă bucur că doamna Gorghiu a fost reprezentantul Electrica, pentru că nu-mi pot închipui că nu știe că acolo nu a fost nimic ilegal”, a declarat Dan Șova.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...