Actualitate

Cuțitar din Vințu de Jos reținut de polițiști

Poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de O.I., de 18 ani, din comuna Vinţu de jos care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovire, fapte comise în seara zilei de 15 august, a.c., în timp ce se afla pe strada Mureşului din comuna Vinţu de Jos.
În cursul zilei de azi, O.I., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate.
În data de 15.08.2014, la ora 21,40, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, au intervenit pentru soluţionarea unui incident produs pe strada Mureşului din comuna Vinţu de Jos, între 4 persoane din comună.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între D.P. de 37 de ani, V.F., de 61 de ani, O.I., de 18 ani şi O.N., de 20 de ani, toţi din comuna Vinţu de Jos, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.
În timpul conflictului O.I. a folosi un cuţit pe care-l avea asupra sa, cauzându-le leziuni lui D.P. şi V.F., ( plagă abdominală superficială respectiv plagă la nivelul unei palme), aceştia fiind transportaţi la spitalul din Sebeş de unde, după primirea îngrijirilor medicale, au fost externaţi.
Faţă de toate cele 4 persoane implicate în scandal, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice iar O.I. este cercetat şi sub aspectul comiterii infracțiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...