SEBES ALBA
Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Curtea de Apel Bucureşti: Patronul centrului Zen Gym Alba Iulia rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia omului de afaceri albaiulian Dragoş Ionuţ Feisan la decizia de arestare preventivă din şedinţa de pe 30 decembrie 2014. Omul de afaceri rămâne în arest cel puţin până în 17 ianuarie 2015.

Dragoş Feisan este acuzat de corupţie cu fonduri europene în cazul construirii centrului sportiv Zen Gym, inaugurat în februarie 2014 la Alba Iulia.

Omul de afaceri Dragoş Ionuţ Feisan din Alba Iulia a fost reţinut de procurorii DNA în ziua de 17 decembrie 2014, fiind apoi pus sub arest preventiv.

În acelaşi dosar mai este arestat preventiv Florian Dănuţ Farcaş, fost director al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Alba (fostul Oficiu Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Alba).

În cazul lui Dragoş Feisan procurorii DNA au reţinut următoarele infracţiuni:
– constituire de grup infracțional organizat
– conflict de interese
– dare de mită
– trafic de influență
– complicitate la evaziune fiscală
– complicitate la spălare de bani
– folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei
– schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei
– înșelăciune
– complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Distribuie Acum

5 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *