Actualitate

CURTEA DE APEL ALBA IULIA a respins recursul împotriva ANI a deputatul Resmeriţă

Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondată acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Resmeriţă Cornel Cristian împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate, având ca obiect anularea raportului de evaluare nr.995/G/II/12.01.2015 întocmit de Inspecţia de integritate din cadrul A.N.I.., sub aspectul conflictului de interese de natură administrativă.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, competenţa soluţionării recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Considerentele care au stat la baza acestei sentinţe vor putea fi făcute publice după ce hotărârea va fi motivată.

Alte date privind soluţionarea dosarului

Dosarul nr. 79/57/2015 ce s-a aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia a avut ca obiect soluţionarea acţiunii în contencios administrativ formulată de reclamantul Resmeriţă Cornel Cristian, deputat în Parlamentul României, prin care acesta a solicitat:

anularea raportului de evaluare nr. 995/G/II/12.01.2015 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate – Inspecţia de Integritate prin care s-a constatat că Resmeriţă Cornel Cristian, deputat în Parlamentul României, nu a respectat regimul juridic al conflictelor de interese a încheiat contractul civil nr. 529/2009, prin care fratele său, Lucian Marius Resmeriţă, a fost angajat în funcţia de consilier în cadrul Biroului parlamentar nr. 275 din localitatea Vulcan, Judeţul Hunedoara

Conţinutul dispozitivului sentinţei Curţii de Apel Alba Iulia din 15.05.2015:

„Respinge ca rămasă fără obiect excepţia inadmisibilităţii parţiale a acţiunii, invocată de pârâtă.

Respinge ca nefondată acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Resmeriţă Cornel Cristian împotriva pârâtei Agenţia Naţională de Integritate, cu sediul în Bucureşti, sector 1, B-dul Lascăr Catargiu, nr. 15 având ca obiect anularea Raportului de Evaluare nr. 995/G/II din 12.01.2015 întocmit de Inspecţia de Integritate din cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţa publică din 15.05.2015.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...