Actualitate, Sanatate, Stiri

Cursuri gratuite de mediator sanitar la Alba Iulia

Începând din luna aprilie 2015 Societatea Naţională de Cruce Roşie din România va derula în municipiul Alba Iulia cursul gratuit de formare profesională „Mediator sanitar (NC 5139.2.1)”.

Cursurile de formare sunt organizate în cadrul proiectului „PRO-SĂNĂTATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”, proiect ce este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC.

Conditii de eligibilitate:
1.minim studii gimnaziale (8 clase)
2.angajat cu contract individual de muncă, fără calificare sau cu nivel scăzut de calificare din domeniul medico-social:
-Personal nedidactic sau administrativ, cu atribuţii specifice domeniului medico-social din cadrul structurilor administraţiei publice locale şi sistemul privat
-Personal administrativ şi auxiliar, cu atribuţii specifice domeniului medico-social (grădiniţa cu program normal, grădiniţa cu program prelungit şi grădiniţa care funcţionează împreună cu creşa cu program zilnic, grădiniţa cu program săptămânal şi grădiniţa care funcţionează împreună cu creşa cu program săptămânal, gradiniţe şi creşe private din cadrul structurilor subordonate Direcţiilor de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (centre de plasament, centre îngrijire persoane vârstnice, centre îngrijire copii etc.).
-Personal administrativ şi auxiliar, cu atribuţii specifice domeniului medico-social din cadrul unităţilor sanitare, publice şi private
-Personal administrativ şi auxiliar, cu atribuţii specifice domeniului medico-social din cadrul asociaţiilor şi fundaţiilor.

NU SUNT ELIGIBILI angajaţii din domeniul medico-social care care au un nivel de calificare superior nivelului 2 de calificare (inclusiv angajati pe posturi din domeniul medico-social ce sunt specifice unui program de formare de nivelul 3).

NU SUNT ELIGIBILI angajaţii ce au beneficiat de nici o altă finanţare din fonduri publice naţionale sau comunitare în calitate de participant, pentru programul de formare profesionala „Mediator sanitar (NC 5139.2.1)”.

NU SUNT ELIGIBILI angajaţii ce au participat la cursurile anterioare derulate in cadrul proiectului „PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”.

NU SUNT ELIGIBILI cu pregătire postliceala in domeniul medical-sanitar si/sau pregatire superioara (studii superioare).

Pentru informații suplimentare:

Adrian Duşa – Coordonator local campanii
Mobil: 0744.65.43.83, email: dusaadrian@yahoo.com

Popa Valentin Andrei – Expert Informare, consiliere şi orientare profesională,
Mobil: 0746.04.75.25 , email: popavalentin.andrei@gmail.com

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...