Diverse

Cum stii daca ai ales cea mai potrivita firma de curierat pentru nevoile tale?

Importanta serviciilor de curierat este de incontestat astazi avand in vedere ca atata noi oamenii, cat si companiile ne vedem pusi in situatia de a apela la astfel de servicii din cand in cand. Situatia in randul companiilor este evident ceva mai diferita avand in vedere ca, calitatea acestor servicii trebuie sa fie la cele mai inalte standarde. Astazi putem observa cu usurinta faptul ca serviciile de curierat nu doar ca s-au imbunatatit considerabil, insa putem vorbi simultan si de o diversificare impresionanta a acestora. Alegerea serviciilor de curierat este foarte importanta pentru companii avand in vedere ca o alegere neinspirata poate avea repercusiuni destul de neplacute, mai ales pe termen lung.

Dificultatea alegerii unor servicii de curierat potrivite se datoreaza in principal diversitatii acestor servicii. Daca initial optiunile noastre erau destul de limitate, astazi avem acces la o gama diversificata de servicii de curierat rapid care pot raspunde cu promptitudine solicitarilor noastre. Iata insa cateva lucruri care ar trebui sa iti dea de gandit atunci cand ai impresia ca lucurile nu decurg asa cum ar trebui in ceea ce priveste serviciile de curierat.

Termenele de livrare.

Seriozitatea unei companii de curierat rapid reiese cel mai simplu din modul in care aceasta reuseste sa respecte termenele de livrare. La semnarea contractului acestia isi vor asuma responsabilitatea de a respecta cu strictete toate termenele de livrare. Daca acestia insa nu reusesc sa faca acest lucru, s-ar putea ca pe termen lung imaginea companiei tale sa aibe de suferit din pricina acestui lucru. Desigur nu vorbim despre perioadele aglomerate din timpul anului cand in general este practic imposibil ca termemele de livrare sa fie respectate cu strictete. In afara acestor perioade insa, este inadmisibil ca termenele de livrare sa nu fie respectate constant.

Asigurarea coletelor pe durata transportului.

O firma de curierat serioasa va avea mereu in vedere oferirea de servicii de transport de calitate, de aceea asigurarea coletelor pe durata transportului reprezinta un prim semn al unor servicii de curierat de calitate. O firma de profil serioasa va avea in vedere acordarea unor despagubiri in situatia in care se produc incidente neplacute, iar marfa este deteriorata in urma acestora. Daca firma cu care lucrati actualmente nu va ofera acest serviciu, cel mai probabil este indicat sa va indreptati atentia spre o alta companie de curierat.

Servicii de urmarire a expeditiilor.

Serviciile de curierat au evoluat destul de mult in ultimii ani, astfel ca, o companie de curierat trebuie sa mentina o comunicare permanenta cu clientii sai. Cel mai eficient mod prin care se poate face acest lucru este prin implementarea unui serviciu de urmarire al expeditiilor. In acest mod, imediat ce un AWB este creat, clientul va avea posibilitatea de a verifica pe site-ul companiei care este statusul livrarii. Acest lucru face comunicarea cu clientul mult mai eficienta.

Xcurier este o firma de curierat care isi propune sa ofere cele mai flexibile servicii de curierat, la cele mai inalte standarde calitattive si la unele dintre cele mai avantajoase preturi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 iunie 2017

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...