Diverse

Cum prelungim durata de utilizare a imprimantelor?

res_d5ef946034a787bd82c987a130fd001a_450x450_a9poImprimantele ofera reproducerea excelenta a culorilor atunci cand sunt utilizate si curatate conform instructiunilor specificate de producatorul marcii.

Totodata, categoria de cartuse imprimanta corespunzatoare modelului achizitionat are un impact semnificativ asupra duratei de viata a imprimantei, precum si in ceea ce priveste calitatea de imprimare.

Exista 2 tipuri de cartuse:

• Cartuse originale – Fabricate de producatorul marcii imprimantei;

• Cartuse compatibile – Fabricate de companii specializate in fabricarea consumabilelor compatibile cu diverse marci de imprimanta.

Toner PRO – Furnizor specializat de consumabile pentru imprimnate sau multifunctionale

Lumea imprimarii a evoluat semnificativ in ultimii ani, incepand cu calitatea imprimarii documentelor si elementelor grafice si fotografice si pana la accesibilitatea si varietatea consumabilelor si kit-urilor de intretinere disponibile pentru operarea optima si prelungirea perioadei de utilizare a imprimantei achizitionate.

Indiferent de tipul cartuselor pentru imprimanta pentru care optati, este esential sa colaborati intotdeauna cu magazinele distribuitoare de astfel de produse care ofera incredere, garantie pentru anumite produse si siguranta cumparaturilor online.

Cartuse de imprimanta originale – sunt recomandate de specialistii in domeniu, in special de producatorii marcii imprimantei utilizate.

Tonerele si cartusele originale sunt asigurate de garantia producatorilor, imprimanta functionand excelent cu cartusul corespunzator creat pentru anumite serii de electronice de acest tip.

Cartuse de imprimanta compatibile – aceasta categorie de produse consumabile pentru imprimanta ofera calitatea imprimarii si un numar de pagini printate considerabil, reprezentand o alternativa mai avantajoasa la produsele originale de brand.

Consumabile imprimanta testate de specialistii TonerPro – Parteneriate cu furnizori consacrati in fabricarea consumabilor compatibile

Fie ca utilizati imprimanta pentru activitatea birotica de acasa sau in cadrul unei firme, colaborarea cu o companie specializata in furnizarea consumabilelor de calitate va asigura stocul necesar achizitionat periodic.

Toate produsele comercializate de magazinul specializat TonerPro.ro sunt testate pentru a garanta calitatea documentelor imprimate alb-negru, color sau a fotografiilor.

• Kyocera – Un nume de exceptie in domeniul imprimarii, este unul dintre cei mai importanti producatori de imprimante si consumabile pentru imprimante care indeplinesc cerintele companiilor consumatoare din Europa si intreaga lume.

Dezvoltandu-se constant, compania livreaza consumabile de calitate superioara, renumite pentru calitatea imprimarii si grija pentru durabilitatea mediului.

• Katun – Infiintata acum mai bine de 30 de ani, Katun este o alta companie producatoare si furnizoare de consumabile pentru imprimare comaptibile cu electronice periferice produse de Samsung, Brother, HP comercializate de magazinul online TonerPro.ro

Produsele Katun sunt concepute astfel incat corespund cerintelor clientilor – randamentul si performanta generala oferita electronicelor utilizate, calitatea in termeni de claritate si densitate a imaginilor imprimate la costuri competitive.

TonerPro ofera o gama larga de cartuse imprimanta pentru numeroase brand-uri producatoare – Dell, Canon, HP, Lexmark, Samsung fiind doar cateva dintre ele.

Calitatea produselor este garantata prin parteneriatele de incredere cu companiile producatoare de consumabile imprimanta si multifunctionala, care respecta in cadrul procesului de productie standardele impuse, acordand atentie pentru protejarea mediului inconjurator prin utilizarea materialelor reciclabile.

Preturile si detaliile tuturor produselor sunt inserate in descrierea ce poate fi vizualizata prin completarea datelor necesare – numele marii, seria si numarul corespunzatoare.

Pentru recomandari de achizitie si alte detalii suplimentare pentru facilitarea procesului de comandare a produselor contactati unul dintre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 ianuarie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...