Diverse

Cum ne avantajeaza un set de anvelope de vara in acest sezon?

Anvelopele de vara sunt cu siguranta preferatele oricarui conducator auto avand in vedere ca acestea ne ofera performante diferite si un control al autovehiculului mult mai bun. Cu toate acestea insa, aproape niciodata nu ne intrebam de ce anume acestea nu sunt obligatorii prin lege asa cum se intampla in cazul celor de iarna. Anvelopele de vara am putea spune ca reprezinta o adevarata garantie a sigurantei in acest sezon avand in vedere ca acestea sunt create in mod special pentru a ne oferi siguranta, performante, dar si o durata de viata a cauciucului mult mai mare.

Anvelope de vara - Anvelostar.ro

Anvelope de vara – Anvelostar.ro

Achizitionarea anvelopelor prin intermediul magazinelor online precum www.anvelostar.ro a devenit o practica din ce in ce mai des intalnita dat fiind faptul ca soferii pot regasi aici oferte mult mai tentante si o calitate excelenta la aceste produse. In alta ordine de idei, haideti sa vedem care este aspectul care transforma aceste anvelope in alegerea optima pentru acest sezon.

Pneurile de vara sunt construite in mod diferit pentru a oferi performante pe timpul sezoanelor calde.

Unul dintre aspectele cele mai importante pe care trebuie sa le retinem la acest capitol este faptul ca modalitatea de constructie este complet diferita. Anvelopele de vara de la Anvelostar , spre deosebire de cele de iarna dispun de un numar mult mai mic de lamele de cauciuc si sunt mult mai tari. Aceste aspecte sunt lucrurile care ne ofera o stabilitate mult mai buna pe carosabil, o franare excelenta, insa in acelasi timp acestea ne ajuta si sa prevenim aparitia fenomenului de acvaplanare. Situatia pneurilor de iarna este exact inversa, aceste cauciucuri fiind mult mai moi si dispunand de un numar insemnat de lamele de cauciuc. Trebuie totusi sa tinem cont de faptul ca fiecare cauciuc in parte este creat pentru conditii de mediu diferite, deci este perfect normal ca acestea sa-si piarda din performante daca le utilizam in timpul sezoanelor pentru care nu sunt concepute.

Anvelopele de vara au o durata de viata mult mai mare.

Cauciucurile de vara au o durata de viata mult mai mare spre deosebire de cele de iarna, insa din nou trebuie sa aducem in discutie faptul ca performantele acestora difera in functie de sezon. Un pneu de iarna utilizat vara se va uza foarte repede avand in vedere ca sunt moi si temperaturile ridicate sunt nefavorabile acestora, in timp ce unul de vara utilizat iarna ne poate pune viata in pericol avand in vedere ca acestea nu ne ofera stabilitate in conditii de mediu nefavorabile.

www.anvelostar.ro este un magazin online unde regasim anvelope de iarna si anvelope de vara la cele mai avantajoase preturi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 martie 2017

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...