Diverse, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Cum iti poti proteja fermele de animale sau culturi intr-un mod eficient si fara a investi sume mari de bani?

Intretinerea unei ferme de animale poate parea un lucru simplu din exterior, mai ales astazi cand tehnologiile moderne ne ofera toata eficienta de care avem nevoie in cea mai mare parte dintre activitatile desfasurate. Realitate insa este una cu totul si cu totul diferita daca privim lucrurile din perspectiva investitiilor si deciziilor dificile pe care un fermier trebuie in mod cert sa le ia de-a lungul timpului. O afacere bazata pe cresterea animalelor sau culturilor de tot soiul poate deveni una foarte profitabila, insa de cele mai multe ori acest lucru presupune multa dedicare, investitii si decizii care mai de care mai dificile. Un capitol foarte important de avut in vedere este modalitatea de protectie a fermelor, lucru care genereaza destul de multe batai de cap fermierilor din intreaga lume.

Alegerea unei metode de protectie adecvate reprezinta un lucru important din mai multe puncte de vedere, insa faptul ca este o investitie pe termen lung, justifica intr-o mare masura faptul ca fermierii se confrunta cu adevarate paradoxuri la acest capitol. O metoda ingenioasa si foarte populara in prezent in ceea ce priveste protectia fermelor este imprejmuirea acestora cu sistem de gard electric. De ce sa alegi gardul electric ca si metoda de protectie pentru ferma ta? Iata cateva motive interesante.

Gardul electric ofera o protectie completa.

Spre deosebire de alte tipuri de gard, am putea spune ca sistemul de gard electric are un dublu rol si anume, pe deoparte reuseste sa tina animalele de prada la distanta, iar pe de alta parte, reuseste sa “educe”animalele din tarcuri sa nu paraseasca zonele imprejmuite cu acest tip de gard. Un alt aspect demn de mentionat este faptul ca acest tip de gard nu vatameaza in niciun fel animalele din cadrul tarcurilor, chiar daca de-a lungul timpului au existat tot soiul de teorii si speculatii in acest sens. Gardul electric emite un soc de intensitate redusa, care da de inteles animalelor ca nu le este permis sa paseasca sau sa paraseasca respectivul perimetru.

Un sistem de gard electric ofera o durabilitate excelenta in timp si poate fi amplasat pe orice suprafata de teren.

Un sistem de gard electric este preferat astazi in detrimentul tuturor celorlalte tipuri de garduri datorita faptului ca acesta ofera cea mai buna rezistenta in timp, chiar si atunci cand vorbim despre conditii de mediu mai putin favorabile. Umezeala, inghetul, razele solare reprezinta doar cateva lucuri care pot duce la distrugerea gardurilor de protectie in timp, insa aceasta nu este si situatia gardurilor electrice, care reusesc sa reziste foarte bine in timp chiar si atunci cand vorbim despre aceste conditii nefavorabile si destul de prezente. In plus, unul dintre avantajele de baza ale acestui tip de gard, este faptul ca poate fi amplasat si mutat cu usurinta pe orice suprafata de teren, gratie faptului ca este alcatuit dintr-un numar destul de redus de elemente, fiind astfel un tip de gard foarte flexibil.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 noiembrie 2019

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...