Actualitate, Stirea Zilei

Cum ar putea arăta autostrada Sebeş-Turda (FOTO)

Lucrările la autostrada Sebeş-Turda sunt în plină desfăşurare. Ziarul Apulum a realizat o simulare foto cum ar putea arăta autostrada Sebeş Turda în zona fabricii de bere Albacher, aflată în zona administrativă a municipiului Sebeş.

În fotografia de mai jos puteţi vedea cum arată acum zona respectivă şi care este stadiul lucrărilor la autostrada Sebeş-Turda acum:
Autostrada sebes turda 1

Tot această zonă ar putea arătă, după finalizarea lucrărilor la autostrada Sebeş-Turda, aproximativ cum se vede în simularea foto de mai jos:
20150327_102331

Autostrada Sebeş-Turda(Mureş-Arieş) sau A 10 cum este numită oficial va face legătura dintre Autostrada A 1 şi Autostrada A3.
Nodul rutier care face legătura între autostrada Sebeș-Turda și tronsonul Orăștie-Sibiu al culoarului IV pan-european, va fi construit la câteva sute de metri de sensul giratoriu de la intrarea în Sebeș dinspre Alba Iulia.
Autostrada Sebeş-Turda are o lungime de 70 de kilometri şi este împărţită în patru loturi:
Lot 1-17,0 km de la intrarea pe autostraadă în Sebeş până la Pârâul Iovului. Constructorii acestui tronson sunt asocierea de firme SC Impresa Pizzarotti & C SpA – SC Pomponio SRL. Costul acestui lot este de: 539.488.704 lei
Lot 2 – 24,3 km de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud. Lucrările vor fi realizate de asocierea de firme Aktor SA – SC Euroconstruct Trading SRL. Cost: 460.019.270 lei.
Lot 3 – 12,5 km de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea, constructori: asocierea Tirrena Scavi SpA, Societa Italiana per Condotte d’Acqua S.p.A. Cost: 420.511.921 lei
Lot 4 – 16,3 km de la nodul Decea până in Turda, constructori: asocierea Porr Construct SRL, Porr Bau GmbH. Cost: 470.004.894 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...