SEBES ALBA
Diverse

Cum alegem scarile interioare cu ajutorul Usi-bune.ro

Scarile interioare, la fel ca toate celelalte elemente care intra in alcatuirea si decorarea unei locuinte au un impact formidabil asupra imaginii unei case. Mai mult decat atat, alegerea celor corespunzatoare denota fara indoiala bunul gust al proprietarilor in ceea ce priveste alegerile facute. Desi in trecut nu se acorda atentie aproape mai deloc acestor elemente, astazi acestea au devenit obiecte indispensabile ale locuintei.
Desi initial aceastea erau cat se poate de banale fara a avea posibilitati multiple de utilizre in afara de cel al urcatului, respectiv al coboratului. Astazi, scarile interioare au atatea forme, marimi si culori incat sunt considerate adevarate inovatii care schimba complet infatisarea unei case. Alegerea scarilor perfecte pentru locuinta insa nu este o sarcina care poate fi considerata usoara, mai ales cand restul membrilor familiei au fiecare in parte pareri diferite.

Scari interioare – Usi-bune.ro

Pentru a va usura decizia cu privire la ce scara interioara sa alegeti, iata cateva sfaturi pe care le puteti urma:
Ca si un prim crietriu, pe care trebuie sa il aveti in vedere este spatiul de care dispuneti pentru amplasarea scarii. Astfel, in cazul in care dispunem de un spatiu mai generos generos, este recomandat sa ne indreptam alegerile spre scari ceva mai elegante menite sa atraga privirile celor care ne pasesc prgaul. In cazul in care spatiul destinat scarii interioare este mai limitat, putem opta fara probleme pentru scari ceva mai economice.
Al doilea criteriu important face referire la culoarea scarilor interioare. Dupa cum probabil stiti deja pentru a pastra bunul gust, culorile nu se pot combina la intamplare ci este absolut necesar sa se tine cont de cateva reguli. Pentru spatiile ceva mai intunecoase se recomanda alegerea unor trepte mai deschise la culoare cum ar fi cele confectionate din lemn de cires sau fag. In cazul in care spatiul destinat scarii este puternic luminat se pot folosi culori ma inchise precum cel de nuc sau wenghe. Un alt aspect referitor la culoarea scarilor este ca aceasta trebuie sa se afla in concordanta cu parchetul si piesele de mobilier aflate in apropiere.
Cel mai important aspect este reprezentat de bugetul disponibil. Preturile variaza foarte mult in functie de forma si materialul din care sunt confectionate scarile. Luati in considerare si acest lucru atunci cand va decideti sa comandati scari interioare pentru locuinta.
Sunteti in cautarea scarilor interioare potrivite pentru locuinta dumneavoastra? Accesati www.usi-bune.ro si resfoiti cu incredere portofoliul pentru a vedea ce anume vi se potriveste.

Distribuie Acum

15 ianuarie 2015

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *