Actualitate

Culegătorii de ciuperci și fructe de pădure în atenția polițiștilor

Astăzi poliţiştii din Alba desfăşoară o acțiune în zona Munţilor Apuseni, la limita cu judeţul Cluj, în locurile numite „La steaua”, „Lămşoaia” şi „La bătătoare”, ce are drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională, comise de persoanele care, în această perioadă, recoltează şi comercializează fructe de pădure şi ciuperci. În aceeaşi măsură este vizată combaterea infracțiunilor la regimul silvic.
Se urmăreşte identificarea şi verificarea persoanelor care recoltează fructele de pădure şi ciuperci şi care locuiesc în tabere improvizate precum şi identificarea autorilor unor fapte de furt reclamate de localnicii din aceste zone.
La acţiune participă 12 poliţişti din carul Poliţiei Orașului Cîmpeni care sunt sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică şi 8 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.
Acţiunea este organizată concomitent cu o acţiunea desfășurată la limita dintre judeţele Cluj şi Alba de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi care are același scop.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...