Social

„Cui aparţinem?”- Conferinţă religioasă ortodoxă găzduită de Casa de Cultură Cugir

afis conferintaÎn 4 decembrie, Casa de Cultură a oraşului Cugir, împreună cu Asociaţia Prologos îi invită pe locuitorii oraşului Cugir la o conferinţă religioasă ortodoxă care îşi propune să descopere răspunsul la întrebarea „Cui aparţinem?”. În periplul lor spiritual, cei prezenţi vor fi însoţiţi de Claudiu Răducu, licenţiat în teologie, secretar de redacţie radio în cadrul Mitropoliei Banatului.
Chiar dacă teologul doreşte să păstreze misterul în ceea ce priveşte problemele ce vor fi abordate, Claudiu Răducu ne-a declarat că tema conferinţei vizează principala problemă a existenţei umane, fiind adus în discuţie rostul pe care-l avem pe pământ şi ceea ce avem de ales în acestă existenţă. „Suntem în faza iluziei de a alege soluţii geopolitice, economice, militare, sociale, când de fapt alegerea este una singură, de natură spirituală.” a precizat teologul. Vom vedea însă că, inclusiv în planul alegerii spirituale „există o altă ispită, o soluţie pseudo spirituală propusă de diferite tipuri de ştiinţe, care ne oferă pseudo căi spirituale” ne atenţionează Claudiu Răducu.
Care este alegerea spirituală valabilă întregii umanităţi veţi afla participând la conferinţa „Cui aparţinem” care va avea loc miercuri, în sala de spectacole a Casei de Cultură, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă, putând participa toţi cei interesaţi să afle „Cui aparţinem?”
Cu această ocazie, cugirenii prezenţi la manifestare vor avea ocazia să se închine icoanei Maicii Domnului, pictată de părintele Pantelimon de la Mânăstirea Oaşa, icoană ce va fi expusă pe perioada conferinţei.

Distribuie Acum

2 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...