Actualitate

Cugirean cercetat pentru tentativă de omor

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţiştii din Cugir precum şi a concluziilor preliminare formulate de către medicul legist, din care rezultă că B.N.M., a suferit mai multe plăgi înțepate într-o zonă vitală, dosarul penal a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor faţă de H.B. sub aspectul comiterii infracțiunii de omor în forma tentativei.
Parchetul a admis propunerea organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi a dispus continuarea urmăririi penale faţă de H.B şi ulterior punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunând totodată reținerea lui, pentru o perioadă de 24 de ore.
În data de 20 august, orele 22.00, Politia oraşului Cugir a fost sesizată de către reprezentanţi ai Spitalului orăşenesc Cugir, cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adusă o persoană care prezintă mai multe plăgi înjunghiate.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21,30, între numitul B.N.M., de 34 de ani, din localitatea Vinerea şi B.H., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan în timp ce erau în locuinţa unui vecin al celui din urmă, unde împreună au consumat băuturi alcoolice.
În timpul conflictului, H.B. i-a aplicat lui B.N.M. 3 lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni la nivelul toracelui şi axilei stângi.
Victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...