hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Cugir - Vineri, 7 decembrie încep oficial ''Sărbătorile de iarnă'' - Ziarul Apulum
Actualitate, Evenimente, Stiri, Stiri Cugir

Cugir – Vineri, 7 decembrie încep oficial ”Sărbătorile de iarnă”

În acest an, evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă de la Cugir debutează vineri, 7 decembrie, de la ora 17, ocazie cu care vor fi aprinse luminițele din bradul de Crăciun amplasat pe bulevardul Al. Sahia, dar și luminițele festive care împodobesc tot orașul. Momentul va fi urmat de un spectacol de lasere și muzică specifică acestei perioade minunate din an, interpretată de Fanfara Cugir, Vasile Palfi și Ceata de urători din Gura Humorului. Programul evenimentelor culturale organizate în Luna Cadourilor continuă sâmbătă, 8 decembrie, când pe scena amplasată în centrul orașului vor urca Ceata de urători din Gura Humorului, Fluierașii din Șibot, Colindătorii din Vinerea și Călușarii din Cîmpul Pâinii.

Duminică, 9 decembrie, în aceeași locație va avea loc un spectacol al ansamblului ”Mlădițe cugirene”, alături de Craii de la Uricani și un grup care va prezenta obiceiuri de Crăciun din Vinerea.

Nu în ultimul rând, pe 15 decembrie, la Căminul Cultural din Vinerea, iar pe 16 decembrie, la Căminul Cultural Cugir vor avea loc spectacole speciale de Crăciun.

Organizatorii acestor evenimente sunt primăria Cugir și Centrul Cultural Cugir.

Distribuie Acum

5 decembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...