Actualitate

Cugir: Un nuntaş cu chef de ceartă după ospăţ a fost amendat de jandarmi

Venit de la o nuntă, un bărbat din Cugir a deranjat activitatea pieţei de alimente din localitate. Un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică format dintr-un poliţist şi un jandarm a acţionat de urgenţă şi l-a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1500 lei.

Personalul care administrează respectiva piaţă a solicitat ajutorul forţelor de ordine publică deoarece duminică, 24 mai, în jurul orei 07.00, mai multe persoane ce păreau în stare de ebrietate se manifestau foarte zgomotos şi îi deranjau pe ceilalţi clienţi. La sosirea unui echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică persoanele respective au spus că tocmai se întorseseră de la o nuntă şi s-au oprit câteva minute pentru a cumpăra mici.

„Au înţeles că au încălcat normele de convieţuire socială statuate de lege – fapt pentru care au fost sancţionate cu avertisment verbal – au încetat gălăgia şi au plecat. Aflat în vădită stare de ebrietate, un bărbat din acel grup a refuzat să dea relaţii în vederea stabilirii identităţii şi l-a înjurat şi jignit pe administratorul pieţei pe care l-a considerat principal răspunzător de sosirea forţelor de ordine. Este vorba de un localnic, în vârstă de 28 de ani, iar pentru calmarea acestuia a fost nevoie să fie imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Cugir. A fost identificat ca fiind C.C.E. şi, pentru faptele săvârşite, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1500 lei” a declarat locuotenet-colonel Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...