Actualitate, Stirea Zilei

CUGIR: Un locatar din blocul NATO amendat după ce i-a deranjat și amenințat cu o bâtă pe vecini

Un locatar din ” blocul NATO ” din Cugir a fost sancţionat contravenţional după ce i-a deranjat pe vecini şi i-a ameninţat cu o bâtă. Pentru calmarea acestuia s-a folosit forţa.

Printr-un apel la 112, primit luni, 8 iulie, la ora 04.00, se solicita ajutor de urgenţă deoarece un bărbat în vârstă de 39 de ani deranja liniştea locatarilor unui imobil situat pe strada G. Coşbuc din oraşul Cugir. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul se aşezase pe un scaun în faţa uşii deschise a apartamentului unde locuieşte, asculta muzică la un volum foarte ridicat şi lovea ritmic cu o bâtă în balustrada blocului. Aceeaşi bâtă se pare că ar fi folosit-o şi pentru a-i ameninţa pe vecinii care l-au rugat să înceteze şi să-i lase să doarmă.

Un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, a intervenit şi a acţionat pentru aplanarea incidentului. S-a încercat un dialog cu bărbatul respectiv, dar pentru că acesta era extrem de tulburat şi necooperant, a fost nevoie să fie condus cu forţa la sediul poliţiei, în conformitate cu prevederile legale. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 800 de lei şi, deoarece pe fondul consumului de alcool starea de agitaţie persista, constituind un risc la adresa sănătăţii sale, a fost condus la spital unde a primit îngrijiri medicale şi a fost ulterior internat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...