Anunturi Publice, Locale, Social, Stiri

Cugir – Tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde

Serviciul Public de Asistență Socială Cugir informează că persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (704 lei în prezent), în vârsta de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă, precum și persoane/familii fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale, pot beneficia de acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde. (Conform OUG nr. 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum si unele măsuri de distribuire a acestora).

Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 de lei/lună și poate fi folosit exclusiv pentru servirea mesei calde în unitățile afiliate și anunțate în prealabil.  

Persoanele care se încadrează în categoriile sus amintite sau oricine are cunoștință despre potențiali beneficiari ai acestor tichete sunt rugați să se adreseze Serviciului Public de Asistență Socială Cugir la unul din numerele de telefon: 0258/750764, 0258/750738 sau 0358/407342 (pentru loc.Vinerea) de luni până vineri între orele 8-16, pentru a fi luat in evidenta.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 august 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...