Locale, Stiri, Stiri Cugir

Cugir – Satul Frăsinei a fost racordat la rețeaua de distribuție a energiei electrice

Pentru locuitorii din cele 15 gospodării din satul Frasinei, o localitate izolată din munții Cugirului, sărbătorile pascale vor fi luminate și la propriu și la figurat, deoarece satul a fost în sfârșit racordat la rețeaua de distributie a energiei electrice.

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban a declarat că electrificarea localității a fost un obiectiv propus în urmă cu mult timp, primele acțiuni fiind făcute încă din 2007. Din pacate, au existat mai multe aspecte care au întârziat investiția, una dintre cele mai importante fiind obținerea avizelor necesare pentru traversarea rețelei electrice peste fondul forestier aparținător Romsilva.
Investiția a presupus lucrări de extindere a rețelei electrice de distribuție, realizarea unui post de transformare, amplasarea a 55 de stâlpi de beton pe care au fost întinși 3,3 km de cablu electric. Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv a studiului de fezabilitate realizat în acest sens, a fost de aproape 570.000 lei, sumă provenită din bugetul local al orașului Cugir.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 aprilie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...