Locale, Stiri, Stiri Cugir

Cugir – Dezbatere publică pe tema câinilor vagabonzi

Miercuri, 23 ianuarie, de la ora 15.00, în sala de sedințe a Consiliului Local Cugir, cetățenii interesați din localitate sunt chemați de către autoritățile locale să dezbată problema căinilor fără stăpâni.

Cetățenii prezenți vor putea aduce completări sau modificări la Regulamentul de organizare și funcționare al serviciului specializat pentru gestionarea căinilor fără stăpân din orașul Cugir.

Administrația locală consideră dezbaterea extrem de importantă în condițiile în care problema se poate rezolva doar prin implicarea responsabilă a tuturor, autorități și cetățeni deopotrivă. Conducerea primăriei face apel la cetățeni să participe la această dezbatere întrucât este nevoie atât de acțiuni concrete din partea autorităților locale, cât și de responsabilizarea proprietarilor de animale, care trebuie să înțeleagă că au obligația de a-și înregistra, steriliza și păstra în incinta gospodăriei patrupedele pe care le dețin. În plus, este necesar să se renunțe la obiceiul de a hrăni câinii vagabonzi pe domeniul public, iubitorii de animale având posibilitatea de a se implica prin adopții, voluntariat sau alte mijloace asociative.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 ianuarie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...