Locale, Stiri, Stiri Cugir, Stiri Foto

Cugir – Cherestea în valoare de 12.787 lei, confiscată în urma unui control

La data de 9 iulie, polițiștii Cugir, în timp ce efectuau un control privind  legalitatea transportului de material lemnos pe DN1, pe raza orașului Cugir, au identificat un bărbat de 64 de ani, din localitatea Vinerea în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 17,08 metri cubi de cherestea, în valoare de 12.787 lei, fără a avea aviz de însoțire a materialului lemnos.

Conducătorul auto a fost condus la Ocolul Silvic Cugir în vedea efectuării de verificări și confiscării a materialului lemnos. În timp ce se desfășura activitatea de descărcare, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, administrator al societății care a vândut lemnele conducătorului. Acesta i-a înmânat șoferului un aviz de însoțire a materialului lemnos, pe care cel din urmă l-a prezentat organelor de poliție, menționând că a uitat să ia avizul la momentul plecării în cursă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că avizul de însoțire a fost emis ulterior opririi în trafic a autoutilitarei.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale conform legii 171/2010 și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos și a autoutilitarei.  De asemenea, față de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii uz de fals.

Față de administratorul societății, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri.

Distribuie Acum

10 iulie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice